Tot het uiterste gaan. Mensen en motieven uit de zendingsgeschiedenis Pieter van Kampen

ISBN: 9789050306768

Published:

Paperback


Description

Tot het uiterste gaan. Mensen en motieven uit de zendingsgeschiedenis  by  Pieter van Kampen

Tot het uiterste gaan. Mensen en motieven uit de zendingsgeschiedenis by Pieter van Kampen
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | | ISBN: 9789050306768 | 4.39 Mb

Pieter van Kampen doet in dit boek een poging iets van de fascinerende geschiedenis van de christelijke zending te vertellen. Hij gaat daarbij met grote stappen door de historie van negentien eeuwen heen, en beschrijft belangrijke ontwikkelingen dieMorePieter van Kampen doet in dit boek een poging iets van de fascinerende geschiedenis van de christelijke zending te vertellen. Hij gaat daarbij met grote stappen door de historie van negentien eeuwen heen, en beschrijft belangrijke ontwikkelingen die desondanks soms weinig bekend zijn.

Ook kiest hij uit een ontzaglijk groot arsenaal aan verhalen een aantal ervaringen van bekend gebleven zendelingen, maar ook van bijna naamloos gestorven mensen. Ze hadden allemaal twee dingen met elkaar gemeen: ze wilden gehoorzaam zijn aan de opdracht van God, en ze hadden een grote liefde voor mensen die Christus nog niet kenden.Pieter van Kampen is (part-time) werkzaam als voorganger van de Nederlands Gereformeerde Kerk te Wageningen, en werkt (eveneens part-time) voor de Evangelische Omroep.

Hij schreef vijf boeken, o.a. Door Zijn Hand: Gods leiding in ons leven, Onlangs verscheen van zijn hand een boek over de Russisch-orthodoxe Kerk.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Tot het uiterste gaan. Mensen en motieven uit de zendingsgeschiedenis":


rainbow-knitting-design.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us