Äktenskapet i Österland och Västerland David Mace

ISBN:

Published:

Library Binding

332 pages


Description

Äktenskapet i Österland och Västerland  by  David Mace

Äktenskapet i Österland och Västerland by David Mace
| Library Binding | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 332 pages | ISBN: | 4.22 Mb

Swedish translation.Marriage: East and WestFrån sammanfattningen inuti boken:David Mace är professor i familjesociologi vid universitetet i Pennsylvania och ledare för den internationella kommissionen för äktenskapsrådgivning. Hans hustru är expertMoreSwedish translation.Marriage: East and WestFrån sammanfattningen inuti boken:David Mace är professor i familjesociologi vid universitetet i Pennsylvania och ledare för den internationella kommissionen för äktenskapsrådgivning. Hans hustru är expert på samma fält.

Under de senaste fyra åren har de tillsammans gjort två resor jorden runt på uppdrag av olika myndigheter och sammanslutningar. I sin bok presenterar de vetenskapliga teorier, anekdoter och utdrag ur klassiska österländska familjeromaner i en kombination som gör läsaren förtjust.

De ger en överblick av äktenskapets roll i det färgstarka, evigt skiftande sociala klimatet i fjärran östern. Författarna visar de äktenskapliga sammanhangen i Asien av i går och i dag och deras förhållande till äktenskapen i västern. De diskuterar sociala, känslomässiga och fysiska aspekter på äktenskapet och belyser det asiatiska livsmönstret under barndomen, vid valet av äktenskapspartner, vid trolovning och äktenskap, föräldraskap och änkestånd.

Det värdefullaste i framställningen är författarnas jämförelser mellan de österländska och västerländska kulturerna och växel spelet mellan dessa livsmönster.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Äktenskapet i Österland och Västerland":


rainbow-knitting-design.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us